У Житомирській обласній філармонії відзначили 15 річницю створення Північного регіонального управління…

У Житомирській обласній філармонії відзначили 15 річницю створення Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України

У Житомирській обласній філармонії відзначили  15 річницю створення Північного регіонального управління Державної прикордонної служби України

15 років тому базі підрозділів Північного-Західного та Східного напрямів Прикордонних військ України було створено Північний напрям Прикордонних військ України, який у подальшому було реорганізовано у Північне регіональне управління з центром у місті Житомирі.

Під охорону трьох прикордонних загонів регіонального управління - Чернігівського, Житомирського та Луцького - взято ділянку державного кордону загальною протяжністю 1358,6 км.

В урочистостях, які відбулись у Житомирській обласній філармонії ім. Святослава Ріхтера, взяв участь начальник УДМС України в Житомирській області Олександр Радько, який зокрема зазначив, що пройшовши за минулі роки найскладніший, найважчий етап організаційного становлення, Північне регіональне управління посіло гідне місце в системі прикордонних військ незалежної держави, стало надійним форпостом захисту її суверенітету та економічних інтересів на північних рубежах.

Невтомність, наполегливість, рішучість і самовідданість воїнів-прикордонників є запорукою того, що відповідальні завдання з удосконалення охорони кордонів рідної Вітчизни будуть виконані з честю, а бездоганне виконання військового обов’язку примножить славні традиції старших поколінь.        

Олександр Сергійович відзначив належну взаємодію обласного управління ДМС та Північного регіонального управління Державної прикордонної служби і побажав усьому особовому складу міцного здоров’я, великого особистого щастя, енергії та успіхів у благородній справі служіння Батьківщині.

Управління ДМС у Житомирській області