УДМС України в Сумській області долучається до проведення Всеукраїнського тижня права

УДМС України в Сумській області долучається до проведення Всеукраїнського тижня права

УДМС України в Сумській області долучається до проведення Всеукраїнського тижня права

Управління Державної міграційної служби України в Сумській області долучається до проведення Всеукраїнського тижня права. У період з 4 по 14 грудня включно в апараті Управління заплановано:

  • 12.2018 року та 07.12.2018 року включення «прямих телефонних ліній». 5 грудня консультуватимуть спеціалісти відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції; 7 грудня - спеціалісти відділу у справах іноземців та осіб без громадянства.
  • 12.2018 року у Сумському Державному університеті відбудеться зустріч керівників профільних відділів Управління зі студентством вишу, в тому числі і іноземними студентами з метою підвищення загального рівня правової культури та набуття громадянами необхідного рівня правових знань під час реалізації державної політики у сферах міграції (імміграції та еміграції), у тому числі протидії нелегальній (незаконній) міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців та інших визначених законодавством категорій мігрантів;
  • 12.2018 року «день відкритих дверей» у Сумському міському відділі Управління ДМС України в Сумській області (вул. Нижньохолодногірська, 8, м. Суми) для школярів 8-9 класів КУССШ № 10 ім. О.А.Бутка;
  • 12.2018 року - запис радіопрограми на ТРК «ua.суми» та тему «Правовий статус біженців та осіб, які потребують додаткового захисту».
  • 12.2018 року – участь керівника Управління у телепрограмі на ТРК «ua.суми» щодо функціонування на офіційному веб-сайті ДМС електронних сервісів, робота яких спрямована на максимальне спрощення процедур надання адміністративних послуг з міграційних питань.

Управління ДМС у Сумській області