Ужгородський районний відділ відсвяткував новосілля

Ужгородський районний відділ відсвяткував новосілля

Ужгородський районний відділ відсвяткував новосілля

 27 грудня відбулося урочисте відкриття нового приміщення Ужгородського районного відділу міграційної служби. Відтепер жителів району прийматимуть за адресою с.Кінчеш, вул. Шевченка, 60. В урочистостях з цієї нагоди взяли участь начальник ГУДМС в області Ігор Михайлишин,  завідувач сектору Головного управління, депутат Коритнянської сільської ради Костянтин Калабіга, керівник територіального підрозділу Олег Томенюк, голова Ужгородської районної ради Руслан Чорнак та Коритнянський сільський голова Ігор Бадида.

Переїзд районного підрозділу в більш комфортне приміщення – питання давно назріле.      Замість кількох орендованих кімнаток при райвідділі поліції в с.Оноківці– окремий просторий офіс європейського зразка в с.Кінчеш. Тут надаватимуть усі послуги міграційної служби – від ID- картки  та закордонного паспорта до біометричної посвідки для іноземців.

Аби зробити сучасний ремонт, відсвяткувати входини, з бюджету села було виділено 400 тисяч гривень. Державною міграційною службою закуплено додаткові робочі станції з оформлення біометричних документів, що дозволить приймати більшу кількість людей. Вирішується питання про відкриття додаткових транспортних маршрутів для зручності громадян. “Це новосілля стало яскравим прикладом злагодженої співпраці представників виконавчої влади та місцевого самоврядування на користь простим людям, - зазначив керівник міграційної служби Ігор Михайлишин. -  Ми хочемо, щоб послуги були максимально доступними, а гроші від цих послуг допомагали вирішити інші соціально важливі проблеми двох сіл – Кінчеш та Коритняни”.

З початку цього року до місцевих бюджетів від адміністративних послуг, що надаються міграційною службою,  надійшло 55 мільйонів гривень, з них майже 1 мільйон 700 тисяч сплачено в Ужгородському районному відділі.

Головне управління ДМС у Закарпатській області