УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Чернівцях підбили підсумки роботи УДМС за 3 квартали

В Чернівцях підбили підсумки роботи УДМС за 3 квартали

В Чернівцях підбили підсумки роботи УДМС за 3 квартали

Підсумкова нарада за результатами роботи за три квартали поточного року відбулася в Управлінні ДМС у Чернівецькій області за участі начальника Управління Віталія Вербицького, першого заступника начальника Віктора Пислара, заступника начальника Валерія Попова, керівників структурних та територіальних підрозділів.

Заступник начальника Управління – начальник відділу з питань громадянства, паспортизації та реєстрації Валерій Попов доповів про основні показники з питань громадянства і паспортизації та окремо зупинився на висновках планових перевірок територіальних підрозділів, проведених у ІІІ-му кварталі поточного року.

Питанням організації запровадження видачі посвідок на тимчасове та постійне проживання з безконтактним електронним носієм присвятив свій виступ начальник відділу у справах іноземців та осіб без громадянства Едуард Дудкевич. Також він доповів про результати роботи структурних та територіальних підрозділів в рамках операції «Мігрант».

Крім того були розглянуті питання ефективності функціонування сервісу «Електронна черга» та стану дотримання антикорупційного законодавства.

На завершення головний міграційник області Віталій Вербицький довів до відома учасників наради основні питання, що обговорювалися на нещодавній підсумковій колегії ДМС України та вкотре наголосив на неприпустимості жодних корупційних проявів, дотриманні комунікаційного стандарту працівника ДМС та етики державного службовця.

Управління ДМС у Чернівецькій області