В Чернівцях у липні виявили 18 «нелегалів»

В Чернівцях у липні виявили 18 «нелегалів»

В Чернівцях у липні виявили 18 «нелегалів»

Працівниками Чернівецького МВ УДМС у Чернівецькій області протягом липня поточного року притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП («Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України») 18 осіб.  З них: 4 громадянина РФ, 3 – Республіки Азербайджан, 3  – Туреччини, 2 – Республіки Нігерія, 2  – Республіки Гани, по одному громадянину Грузії, Німеччини, Республіки Узбекистан та  Індії.

На двох громадян України, які не вжили заходів для забезпечення своєчасної реєстрації іноземців, накладено адміністративні стягнення у вигляді штрафу.

До адміністративної відповідальності за порушення порядку працевлаштування іноземців (ст. 204 КУпАП) притягнуто громадянина Республіки Узбекистан.

Відносно 13 іноземців – громадян Німеччини, Республіки Азербайджан, Індії, Грузії, Російської Федерації, Туреччини, Республіки Гана та Республіки Нігерія  – прийнято рішення про примусове повернення.

Крім того, щодо 2-х громадян Республіки Нігерія та 1 громадянина Республіки Гана прийнято рішення про заборону в’їзду на територію України строком на 3 роки, відносно громадянина Республіки Нігерія та Російської Федерації – строком на 5 років.

Також Чернівецьким МВ УДМС прийнято рішення про скорочення терміну перебування на території України громадянину Республіки Азербайджан.

Управління ДМС у Чернівецькій області