В ефірі двох буковинських телеканалів говорили про «Безвіз»

В ефірі двох буковинських телеканалів говорили про «Безвіз»

В ефірі двох буковинських телеканалів говорили про «Безвіз»

Напередодні безвізу представники міграційної служби Буковини одночасно взяли участь у кількох телепрограмах, присвячених практичним аспектам цього історичного для українців нововведення.

Т.в.о. заступника начальника відділу з питань громадянства, паспортизації та реєстрації Управління ДМС у Чернівецькій області Юрій Албулеса — у прямому ефірі програми «Чия правда» на телеканалі «Чернівецький промінь», начальник Чернівецького міського відділу Юрій Тютюнник — у програмі «Резонанс» Чернівецької обласної телерадіокомпанії «Буковина».

Журналістів цікавили процедура оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон для дорослих те неповнолітніх осіб, спроможність буковинських міграційників задовольнити попит населення на “біометричні” паспорти в умовах ажіотажного попиту, терміни та вартість таких документів тощо.

Представники міграційної служби надали грунтовні відповіді на запитання, що стосувалися повноважень ДМС та закликали буковинців звертатися для оформлення закордонних паспортів до територіальних підрозділів у районах за місцем проживання.

Управління ДМС у Чернівецькій області