В Київській області тривають затримання нелегальних мігрантів

В Київській області тривають затримання нелегальних мігрантів

В Київській області тривають затримання нелегальних мігрантів

В результаті проведених цільових профілактичних заходів в Києво – Святошинському районі Київської області було виявлено 9 порушників міграційного законодавства, з яких 8 громадян Республіки Азербайджан та 1 громадянин Королівства Марокко, які перебували на території України з порушенням міграційного законодавства. Зазначених іноземців було притягнуто до адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП та стосовно 4 громадян Республіки Азербайджан були прийняті рішення про скорочення терміну перебування на території України.

Також в місті Бориспіль Київської області було виявлено 3 громадян Республіки Узбекистан, які перевищили встановлений термін перебування на території України. Стосовно зазначених іноземців були прийняті рішення про примусове повернення з території України, одне із яких супроводжувалось забороною в’їзду на територію України терміном на 3 роки.

Наразі триває активна фаза проведення заходів, до співпраці залучені підрозділи Національної поліції України, СБУ та Держприкордонслужби.

Управління ДМС у Київській області