В курортній зоні запоріжчини знову виявили нелегалів

В курортній зоні запоріжчини знову виявили нелегалів

В курортній зоні запоріжчини знову виявили нелегалів

Продовжуються відпрацювання міграційниками курортної зони Азовського моря. Так на цих вихідних в зоні відпочинку смт Кирилівка, що розташована в Якимівському районі Запорізької області, спільною робочою групою у складі працівників Мелітопольського МВ УДМС України в Запорізькій області та співробітників ГУ НП області були проведенні цільові профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант» з виявлення іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України.

Робочою групою були перевірені бази відпочинку, ринки, заклади громадського харчування, кіоски фастфудів, в ході яких здійснено перевірку законності перебування в Україні іноземців та осіб без громадянства.

За результатами проведення профілактичних заходів, робочою групою було виявлено дев’ятьох  іноземців, громадян Вірменії, Узбекистану, Азербайджану та Нігерії, працівників закладів харчування та торгівельних кіосків, які порушили правила перебування на Україні.

У відношенні  виявлених порушників складено 4 протоколи про адміністративне правопорушення за ч. 1 ст. 203 КУпАП та прийнято 2 рішення про примусове повернення за межі України, з подальшою забороною вїзду терміном на три роки.

Також було скорочено термін перебування в Україні 3 громадянам, у яких відсутні підстави для тимчасового проживання, встановлені частинами четвертою-дванадцятою статті 4 Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства».

 

Управління ДМС у Запорізькій області