В Миколаєві пройшли навчання щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній…

В Миколаєві пройшли навчання щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері для працівників територіальних підрозділів.

В Миколаєві пройшли навчання щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері для працівників територіальних підрозділів.

Сьогодні 4 жовтня керівництвом УДМС України в Миколаївській області проводилось навчання для працівників територіальних підрозділів УДМС України в Миколаївській області, які відповідають за дотримання міграційного законодавства та по виявленню порушників міграційного законодавства.

Перед проведенням заняття начальник УДМС України в Миколаївській області Володимир Іванов довів до відома присутніх важливість вивчення законодавства в міграційній сфері, своєчасного виявлення порушників міграційного законодавства, правильного і законного документування іноземців.

Проводив навчання спеціалістів начальник відділу організації запобігання нелегальної міграції, реадмісії та видворення Артем Місанчук.

В ході проведення заходів було обговорено багато питань, які виникають при перевірці дотримання міграційного законодавства.

Неприкінцеві навчання спеціалісти територіальних підрозділів, які відповідають за дотримання міграційного законодавства та по виявленню порушників пройшли тестування на знання міграційного законодавства України .

Управління ДМС у Миколаївській області