УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Миколаєві відсвяткували День Державного Прапору України

В Миколаєві відсвяткували День Державного Прапору України

В Миколаєві відсвяткували День Державного Прапору України

23 серпня 2014 року на Соборній Площі міста Миколаєва керівництво УДМС України в Миколаївській області прийняло участь в урочистих заходах, присвячених урочистій церемонії підняття Великого Державного Прапора України, під час якої учасники заходу разом виконали  Державний Гімн України.

Державний прапор є національним символом нашої держави. 23 серпня 2004 року Указом Президента України на вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги громадян до державних символів України було встановлено святкування Дня Державного Прапора України, що є символом країни та втіленням національної єдності, честі та гідності, традицій державотворення, історії та сьогодення.

З проголошенням незалежності України, 24 серпня 1991 року, втілилась в реальність мрія народу нашої держави про вільний і самостійний розвиток.

Не зважаючи на непростий для нашої Батьківщини час, незалежність сприяє утвердженню патріотизму, надихає на добрі справи задля розбудови України як демократичної, правової, соціальної і економічно міцної держави, що займатиме гідне місце серед світової спільноти.

Сьогодні на Соборній площі грав оркестр та горів вічний вогонь, сотні містян прийшли з державними прапорами та у національному одязі.

Миколаївців поздоровили зі святом керівники виконавчої влади, органів місцевого самоуправління та представники духовенства Миколаївської області.

Також у День державного Прапора України та напередодні 26-ї річниці з дня проголошення Незалежності України, 23 серпня 2017 року, в Миколаївському академічному українському театрі драми та музичної комедії відбулись урочисті збори.

За значні досягнення у розбудову нашої Держави, особистий професіоналізм та відвагу кращі представники Миколаївщини були нагороджені подяками та нагородами.

Після офіційної частини відбулась яскрава концертна програма за участю колективу Миколаївського академічного українського театру драми та музичної комедії.

Управління ДМС у Миколаївській області