УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Миколаївській області відзначили День Гідності та Свободи

В Миколаївській області відзначили День Гідності та Свободи

В Миколаївській області відзначили День Гідності та Свободи

21 листопада вся Україна відзначає День Гідності та Свободи, що об’єднав дві знакові події у новітній історії країни – Помаранчеву революцію 2004 року та Революцію Гідності 2013 року.

Ця дата стала доленосною для України. Саме в цей день розпочались події, які назавжди змінили нашу країну, а саме 22 листопада 2004 року – початок Помаранчевої революції в Україні, загальнонаціональних протестів, мітингів та інших акцій громадянської непокори.

У листопаді 2013 року українці знову вийшли на Майдан. Увечері 21 листопада, на майдані Незалежності почали збиратися учасники мітингу, незабаром їх було вже 1500, а 24 листопада – понад 100 тисяч прихильників євроінтеграції. 

Сьогодні працівники Управління Державної міграційної служби України в Миколаївській області разом з мешканцями та гостями міста вшанували громадянський подвиг учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності та віддали належну шану патріотизму й мужності громадянського подвигу учасників доленосних для України  подій та поклали квіти  до пам’ятника Героям Небесної Сотні в місті Миколаєві.

Управління ДМС у Миколаївській області