В м.Перемишль відбувся семінар для працівників ДМСУ

В м.Перемишль відбувся семінар для працівників ДМСУ

В м.Перемишль відбувся семінар для працівників ДМСУ

Співробітники УДМС України в Миколаївській області взяли участь у семінарі в м. Перемишль, який проходив з 21 до 26 травня 2017 року на базі та за безпосередньої організації Бещадського відділу Прикордонної варти Польщі. В.о. начальника відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення та начальник відділу по роботі з іноземцями та ОБГ пройшли навчання в рамках проекту «Зміцнення потенціалу ДМС України в управлінні міграційними процесами».

В ході семінару було вивчено досвід організації роботи з протидії нелегальній міграції в Польщі. Польські колеги ділилися досвідом в питаннях перевірки легальності перебування іноземців на території країни, документування іноземців, особливостей виявлення підроблених документів.

Також в рамках зазначеного заходу відбувся візит до КПП Медика на кордоні з Україною та центру утримання нелегальних мігрантів в м. Перемишль.

Крім того учасники семінару взяли участь в урочистих заходах в м. Перемишль з нагоди святкування дня прикордонника в Польщі. В м. Перемишль відбувся семінар для працівників Державної міграційної служби

Управління ДМС у Миколаївській області