В Новоселиці «нелегала» з Румунії примусово повернуто на батьківщину

В Новоселиці «нелегала» з Румунії примусово повернуто на батьківщину

В Новоселиці «нелегала»  з Румунії примусово повернуто на батьківщину

В рамках протидії нелегальної міграції працівниками Новоселицького РС УДМС у Чернівецькій області спільно з працівниками Новоселицького ВП Сторожинецького ВПГУНП в Чернівецькій області, Новоселицького  МВ УСБУ в Чернівецькій області та ВПС «Мамалига» Чернівецького прикордонного загону планово здійснюються заходи щодо нагляду та контролю за виконанням законодавства в міграційній сфері.

Спільна робоча група перевіряє місця первинної появи нелегальних мігрантів (авто та залізничні вокзали, готелі), здійснює відпрацювання речових та продовольчих ринків, торгівельних майданчиків, гуртожитків, приватних адрес тощо, в т.ч. контролює автошляхи району на спільних контрольних постах.

За результатами таких дій протягом останнього тижня притягнуто до адміністративної відповідальності 3-х осіб, загальна сума штрафів сягає 1785 грн.
Зокрема, за «Порушення іноземцями … правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України» за статтею 203 КУпАП складено 2 протоколи про адміністративне правопорушення щодо громадян Азербайджану та Румунії. Щодо останнього прийнято рішення про примусове повернення з України.
Щодо 1-го  громадянина України складено адмін.-протокол за статтею 205 КУпАП за «Невжиття заходів до забезпечення своєчасної реєстрації іноземців і осіб без громадянства».

Управління ДМС у Чернівецькій області