В Новоселиці оштрафовано двох росіян Громадян Румунії та РФ примусово повернуть з України

В Новоселиці оштрафовано двох росіян Громадян Румунії та РФ примусово повернуть з України

В Новоселиці оштрафовано двох росіян Громадян Румунії та РФ примусово повернуть з України

Громадянку РФ, яка нелегально проживала на території України, виявили працівники Новоселицького РВ УДМС у Чернівецькій області спільно з Новоселицьким МРВ УСБУ в Чернівецькій області та Новоселицьким ВП СВП ГУ НП в Чернівецькій області під час проведення операції «Мігрант».

У іноземки, яка довгий час незаконно перебувала на території України та працювала у садових господарствах в с. Топорівка, були  відсутні будь-які документи, що посвідчують особу. Жінку притягнуто до адмін-відповідальності за ч.1 ст. 203 КУпАП та накладено штраф в сумі 3400 грн. Прийнято рішення про її примусове повернення з України.

Приймаючу сторону, громадянина України притягнуто до адмінвідповідальності за ст. 206 КУпАП та накладено адміністративне стягнення в сумі понад  5 тис. грн.  

Також притягнуто до адміністративної відповідальності за ст.203 КУпАП громадянина РФ. Іноземець працював у садових господарствах в с. Чорнівки  без дозволу на працевлаштування.

Поза тим, у м. Новоселиця виявлено громадянина Румунії, який перевищив термін перебування в Україні та прямував в бік КПП «Мамалига». Іноземця притягнуто до адмінвідповідальності за  ст. 203 КУпАП, застосовано штраф у розмірі 1700 грн. та прийнято рішення про примусове повернення.

Окрім того, в м. Новоселиця виявлено громадянку РФ, яка проживала на території України за недійсними документами. Жінка не обміняла вчасно посвідку при досягненні 45-річного віку. Іноземку притягнуто до адмінвідповідальності за  ст.203 КУпАП, застосовано штраф у розмірі 3400 грн.

Управління ДМС у Чернівецькій області