В Одесі проведено тренінг для персоналу

В Одесі проведено тренінг для персоналу

В Одесі проведено тренінг для персоналу

В міграційній службі Одеської області започатковано процедуру проведення тренінгів. Темою першого тренінгу стало важливе питання для державних службовців, а саме: «Проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців».  Дане навчання провела внутрішній тренер Головного управління Дар’я Тімашова.

В  тренінгу вз’яли участь експерт з управління персоналом з Міжнародної організації з міграції Клаудіа Торрес-Бартизель, представник Міжнородної організації з міграції Наталія Микитей, заступник начальника відділу планування кар'єри, розвитку та оцінювання персоналу Управління персоналу ДМС України Яна Шевцова та керівники апарату Головного управління ДМС України в Одеській області.

На даному навчанні детально розглянули нормативні документи, які регулюють процес проведення оцінювання, етапи проведення оцінювання та рекомендований алгоритм оцінювання.

Працівникам розказали про підготовку до проведення оціночної співбесіди, процедуру проведення даної співбесіди та використання результатів оцінювання. Під час проведення тренінгу керівникам надали можливість на практиці застосувати надані знання щодо подолання комунікаційних бар’єрів, опанувати техніку активного слухання та форми проведення оціночної співбесіди.

За результатами тренінгу керівники Головного управління більш детальніше зрозуміли, що таке щорічне оцінювання результатів службової діяльності державних службовців та як проводити процедуру оцінювання.

Головне управління ДМС в Одеській області