В програмі «Розмова в студії» обговорили тему безвізового режиму

В програмі «Розмова в студії» обговорили тему безвізового режиму

В програмі «Розмова в студії» обговорили тему безвізового режиму

На днях у вечірніх випусках програми «Розмова в студії» телевізійної студії ІРТ-Полтава та «Місто+» учасники обговорили тему безвізового режиму для громадян України.

В телепрограмі взяли участь заступник голови Полтавської обласної ради Анатолій Ханко, директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій Вадим Штефан, заступник начальника інфраструктури та туризму  облдержадміністрації Лариса Оніщук та головний спеціаліст із зв’язків з громадськістю та ЗМІ УДМС України в області Наталія Терещенко.

Під час ефіру Наталія Терещенко розповіла телеглядачам про порядок оформлення біометричних закордонних паспортів - документа, необхідного для безвізового в’їзду до країн Євросоюзу. Глядачі отримали інформацію щодо документування неповнолітніх осіб, зокрема чинність раніше оформлених документів – проїзних документів дитині та закордонних паспортів батьків, до яких було внесено відомості про дітей.

В ході розмови зазначено про строки виготовлення, термін дії та перелік необхідних документів для оформлення біометричного закордонного паспорту.

Станом на 24 травня 2017 року територіальними підрозділами УДМС України в Полтавській області прийнято 30328 заяв-анкет  на оформлення закордонного паспорта, тоді як за 5 місяців минулого року – 22652.

Управління ДМС у Полтавській області