В УДМС України в Черкаській області пройшла навчальна евакуація

В УДМС України в Черкаській області пройшла навчальна евакуація

В УДМС України в Черкаській області пройшла навчальна евакуація

11 квітня 2018 року в УДМС України в Черкаській області відбулися навчання по гасінню пожежі та евакуації працівників із приміщення. Спеціалісти Аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС України у Черкаській області наочно показали міграційникам як треба діяти у разі виникнення надзвичайної ситуації.

За легендою, у міграційній службі виявлено осередок задимлення. Далі − сигнал тривоги, прибуття пожежної машини, максимально швидка організація евакуації працівників із приміщення Управління, яке знаходиться на 4 поверсі адмінбудівлі. Не обійшлося і без «потерпілої», яка нібито не зорієнтувалася та не змогла самостійно покинути будівлю. Їй на допомогу прийшли рятувальники, які оперативно прибули на місце події для усунення можливих наслідків надзвичайної ситуації.

Подібні навчання та взаємодія працівників міграційної служби з  Аварійно-рятувальним загоном спеціального призначення Управління ДСНС України у Черкаській області допоможуть зорієнтуватися та мобілізуватися міграційникам у разі реальної загрози або виникнення надзвичайної ситуації.

Разом з тим, протягом квітня у територіальних підрозділах УДМС України в Черкаській області фахівцями ДСНС були проведені інструктажі та надана необхідна методична  допомога з питань пожежної безпеки.

Управління ДМС у Черкаській області