В УДМС України в Сумській області підвели підсумки роз`яснювальної роботи, проведеної в рамках…

В УДМС України в Сумській області підвели підсумки роз`яснювальної роботи, проведеної в рамках «Всеукраїнського тижня права»

В УДМС України в Сумській області підвели підсумки роз`яснювальної роботи, проведеної в рамках «Всеукраїнського тижня права»

Правову обізнаність мешканців області в частині норм та вимог законодавства в сфері міграції підвищували в рамках «Всеукраїнського тижня права» з 4 по 10 грудня.

Працівниками апарату управління, територіальних підрозділів організовано та проведено ряд зустрічей, бесід, лекцій з керівниками навчальних закладів (гімназій, шкіл, коледжів), учнями, студентами та роз’яснено порядок отримання адміністративних послуг з оформлення паспорта громадянина України, паспорта громадянина України для виїзду за кордон, набуття та підтвердження  громадянства України. Зі співробітниками поліції, як у місті Суми, так і в районах області, обговорено питання щодо документування іноземців та осіб без громадянства, дотримання ними міграційного законодавства.

У друкованих регіональних ЗМІ області розміщено ряд інформаційних матеріалів щодо порядку надання адміністративних послуг з міграційних питань.

Управління ДМС у Сумській області