В УДМС Хмельниччини відбулась розширена нарада для працівників територіальних підрозділів служби

В УДМС Хмельниччини відбулась розширена нарада для працівників територіальних підрозділів служби

В УДМС Хмельниччини відбулась розширена нарада для працівників територіальних підрозділів служби

Днями, в приміщенні Управління ДМС Хмельниччини відбулась розширена нарада для керівників структурних та територіальних підрозділів служби під керівництвом  начальника Управління Олега Панькова.

У вступному слові, очільник Управління проаналізував роботу територіальних підрозділів міграційної служби області та окремо зупинився на питаннях, які обговорювались на розширеному засіданні колегії ДМС України.

Нарада також супроводжувалась виступами керівників структурних підрозділів Управління, які детально зупинялись на питаннях практичного застосування законодавства України в частині надання адміністративних послуг населенню.

Так, зокрема, заступник начальника відділу з питань громадянства, паспортизації та реєстрації Наталія Рожкова наголосила на дотриманні працівниками п.29 постанови КМУ № 152 від 07.05.14 року «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, його тимчасового затримання та вилучення» та п.29 постанови № 302 від 25.03.15 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України» під час надання адміністративних послуг щодо документування громадян.

Завідувачем сектору з питань громадянства Іриною Школьняк було роз’яснено порядок провадження заяв відповідно до ст. 7-9 ЗУ «Про громадянство України».

В свою чергу, завідувач сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Руслана Мартьянова довела до відома учасникам наради  вимоги Кодексу України про адміністративні правопорушення під час  здійснення адміністративного провадження та оформленні матеріалів про адміністративні правопорушення та дотримання працівниками Інструкції з оформлення матеріалів про адміністративні правопорушення, затвердженої наказом МВС України №825 від 25.08.13.

По завершенні наради, керівництвом Управління було підведено підсумки та виставлені пріоритетні напрямки роботи на II квартал поточного року,  а також наголошено на дотриманні працівниками служби комунікаційного стандарту спілкування з громадянами, належного виконанні службових обов'язків під час надання адміністративних послуг громадянам, на дотриманні антикорупційного законодавства, а також на проведенні інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо основних напрямків роботи Управління серед мешканців області.

Управління ДМС у Хмельницькій області