УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В УДМС Хмельниччини відбувся навчальний семінар для працівників територіальних підрозділів служби

В УДМС Хмельниччини відбувся навчальний семінар для працівників територіальних підрозділів служби

В УДМС Хмельниччини відбувся навчальний семінар для працівників територіальних підрозділів служби

10 січня поточного року в приміщенні Хмельницького міського відділу відбувся навчальний семінар для керівників структурних та територіальних підрозділів служби під керівництвом виконуючого обов'язки начальника Управління ДМС Сергія Дорофеєва.

 На початку семінару, Сергій Дорофеєв проаналізував роботу територіальних підрозділів міграційної служби області, окремо зупинився на недоліках у роботі, необхідності їх усунення та недопущення в подальшому.

Навчальний семінар супроводжувався виступами керівників структурних підрозділів Управління, які детально зупинялись на питаннях практичного застосування законодавства України в частині надання адміністративних послуг населенню.

Так, зокрема, заступник начальника відділу з питань громадянства, паспортизації та реєстрації Наталія Рожкова окремо зупинилась на п.п. 23-34 постанови КМУ № 152 від 07.05.14 року «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, знищення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, його тимчасового затримання та вилучення» та виконанні працівниками територіальних підрозділів Управління доручення ДМС України № Д/108/2-17 від 25.07.17 року.

Начальник відділу-головний бухгалтер відділу бухгалтерської служби та фінансово-ресурсного забезпечення Неля Полігова оголосила результати аудиторської перевірки стану додержання законності під час надання адміністративних послуг та довела до відома всім присутнім деякі пункти постанови КМУ №1001 від 28.09.11 року «Про затвердження порядку проведення внутрішнього аудиту в системі Міністерства юстиції України».

В свою чергу, головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції Віталій Мазур зосередив увагу учасників семінару щодо адміністративної та  кримінальної відповідальності за порушення законодавства в частині електронного декларування осіб, які уповноважені на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також неухильного дотримання працівниками міграційної служби антикорупційного законодавства.

В кінці наради, в.о. начальника Управління Сергій Дорофеєв також поінформував керівників територіальних підрозділів щодо результатів проведення загальнодержавних профілактичних заходів під умовною назвою «Мігрант», які проводились на території області з 16 жовтня по 24 грудня та наголосив всім присутнім про дотримання працівниками служби комунікаційного стандарту спілкування з громадянами, належного виконання службових обов'язків під час надання адміністративних послуг громадянам, неухильного дотримання антикорупційного законодавства, а також проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи щодо основних напрямків роботи Управління.

Управління ДМС у Хмельницькій області