В Управлінні ДМС України в Житомирській області відбувся конкурс на заміщення вакантних посад…

В Управлінні ДМС України в Житомирській області відбувся конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців

В Управлінні ДМС України в Житомирській області відбувся конкурс  на заміщення вакантних посад державних службовців

19 жовтня цього року в Управлінні ДМС України в Житомирській області проведений конкурс на заміщення вакантних посад державних службовців категорії «Б» і «В»: завідувача сектору організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС, головного спеціаліста сектору з питань громадянства відділу з питань громадянства, паспортизації та реєстрації УДМС, головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції УДМС, головного спеціаліста Пулинського районного сектору та провідного спеціаліста Олевського районного сектору УДМС.

Даний конкурс відбувся згідно Закону України «Про державну службу» та Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 березня 2016 року № 246.

Проведенню конкурсу передувало відповідне оголошення на сайті Національного агентства з питань державної служби в Україні в розділі «Вакансії» 22 вересня поточного року. Після оформлення відповідних документів бажання брати участь у конкурсі виявили  п’ятнадцять жителів області.   

З учасниками конкурсу, після відповідного електронного тестування на знання Конституції України, Законів України «Про державну службу» та «Про запобігання корупції», законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідних посад державних службовців, проведені співбесіди.

Переможці за результатами тестувань та співбесіди конкурсною комісією рекомендовані для призначення на вакантні посади держслужбовців відповідно штатного розпису УДМС

Управління ДМС у Житомирській області