В Управлінні ДМС в Рівненській області вперше оформлювали документи для виготовлення закордонного…

В Управлінні ДМС в Рівненській області вперше оформлювали документи для виготовлення закордонного паспорту використовуючи QR-код

В Управлінні ДМС в Рівненській області вперше оформлювали документи для виготовлення закордонного паспорту використовуючи QR-код

Сьогодні вперше відвідувачка Управління ДМС в Рівненській області оформила документи на отримання закордонного паспорта, скориставшись новим електронним сервісом ДМС «Анкета на біометричні документи онлайн».

Студентка Тамара Нечипорук планувала поїздку на Різдвяні канікули до батьків в Україну.

Навчаючись у Празькому медичному університеті, дівчина заздалегідь зареєструвалася на сайті міграційної служби, вибравши дату відвідування установи.

«Мені дуже зручно було на відстані скористатися онлайн–послугами, представленими на сайті Державної міграційної служби, плануючи поїздку додому." - поділилася дівчина.

«Я внесла в анкету свої дані, роздрукувала PDF-файл із сформованим QR-кодом, який надійшов мені на електронну пошту. Все просто!» - розповіла Тамара.

Відомо, що електронні послуги, представлені на сайті ДМС,  допомагають мінімізувати час відвідувачів для оформлення біометричних документів.

Управління ДМС у Рівненській області