В Управлінні міграційної служби Чернігівщини розробили наочну інструкцію з користування он-лайн…

В Управлінні міграційної служби Чернігівщини розробили наочну інструкцію з користування он-лайн сервісом «Перевірка стану оформлення паспорта»

В Управлінні міграційної служби Чернігівщини розробили наочну інструкцію з користування  он-лайн сервісом  «Перевірка стану оформлення паспорта»

Останнім часом на телефони УДМС України в Чернігівській області  зросла кількість звернень громадян  з проханням роз’яснити, яким чином можна відслідкувати стан оформлення паспорта.

Аби спростити та зробити доступнішим серед населення використання он-лайн сервісу Державної міграційної служби України «Перевірка стану оформлення паспорта» керівництво міграційної служби Чернігівщини зініціювало створення наочної інструкції з користування цією електронною послугою.

За допомогою сучасних програм в Управлінні було створено постер форматом А4, в якому крок за кроком роз’яснюються правила користування сервісом. Такі інструкції розміщено на інформаційних стендах в усіх 24-ох підрозділах УДМС України в Чернігівській області та стендах обласного апарату.

Отож, відтепер, кожен відвідувач міграційної служби Чернігівщини може ознайомитися з детальними роз’ясненнями, та самостійно скористатися найпопулярнішим сервісом ДМС України «Перевірка стану оформлення паспорта».

Управління ДМС у Чернігівській області