В Управлінні міграційної служби Полтавщини підвели підсумки роботи за 9 місяців поточного року

В Управлінні міграційної служби Полтавщини підвели підсумки роботи за 9 місяців поточного року

В Управлінні міграційної служби Полтавщини підвели підсумки роботи за 9 місяців поточного року

 В Управлінні Державної міграційної служби України в Полтавській області під керівництвом начальника Управління Сергія Шостака проведена розширена нарада з керівниками структурних та територіальних підрозділів УДМС, на якій підвели підсумки службової діяльності за 9 місяців поточного року.

З приємних подій розпочалося службове засідання в УДМС у Полтавській області. Керівник міграційної служби Полтавщини Сергій Шостак вручив Подяки Голови ДМС України М.Ю. Соколюка «За сумлінне виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок при виконанні завдань у сферах міграції» кращим працівникам УДМС. Начальник Управління тепло привітав колег з нагородою та побажав подальших успіхів в роботі.

У вступному слові керівник суворо застеріг від можливих проявів корупційних діянь та наголосив на неухильне дотримання комунікаційного стандарту спілкування працівниками міграційної служби із громадянами. Зауважив на необхідності вжити усіх можливих заходів, спрямованих на інформування населення в частині основних напрямків роботи міграційної служби.

Під час наради заслухали інформацію керівників структурних підрозділів Управління, зокрема щодо внесених змін до п.п. 6-7 постанови КМУ № 302 від 25.03.2015 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України» під час надання адміністративних послуг щодо документування громадян.

Проаналізовано результати роботи територіальних підрозділів УДМС з протидії нелегальній міграції за звітний період. Наголошено на взаємодії з правоохоронними органами з питань організації протидії нелегальній міграції та усунення проблем, які виникають при підготовці документів. Під час заслуховування обговорили окремі питання організації запровадження видачі посвідок на тимчасове та постійне проживання з безконтактним електронним носієм.

На засіданні заслухали інформацію щодо організації роботи територіальних підрозділів УДМС області за 9 місяців поточного року з питань оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, а також здійснення постійного контролю щодо належної ідентифікації осіб.

Під час наради заслухані керівники по напрямкам роботи, поставлені конкретні терміни щодо усунення виявлених недоліків в їх діяльності. Підсумувавши результати праці за звітний період та обговоривши актуальні питання, учасники визначились із пріоритетними  напрямками роботи в подальшому.

По завершенню наради, з керівниками територіальних підрозділами проведено семінарське заняття з питань посилення контролю за якістю підготовки матеріалів про оформлення громадянства України.

Управління ДМС у Полтавській області