В Управління ДМС України в Запорізькій області провели навчання для працівників територіальних…

В Управління ДМС України в Запорізькій області провели навчання для працівників територіальних підрозділів

В Управління ДМС України в Запорізькій області провели навчання для працівників територіальних підрозділів

Від сьогодні, з 1 червня, запроваджується видача посвідок на постійне та тимчасове проживання із застосуванням засобів Єдиного державного демографічного реєстру.

З метою підвищення професійного рівня працівників територіальних підрозділів міграційної служби запоріжчини у сфері міграції  та вироблення єдиного підходу до практики реалізації діючого законодавства, співробітники Управління провели  навчальний семінар для спеціалістів терпідрозділів відповідного напрямку на тему: «Порядок оформлення, видачі, обміну, скасування, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсною та знищення посвідки на постійне проживання».  

Під час семінару були розглянуті питання:

  • вивчення та застосування в роботі вимог Закону України  від 27.02.2018 № 2293-VIII «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо забезпечення прикордонної безпеки держави»;
  • про порядок надходження та введення дактилоскопічної інформації до автоматизованої дактилоскопічної системи «Dacto-Lite».

Окремо лектори приділили увагу питанню формування та розгляду справ щодо надання дозволу на імміграцію в Україну іноземцям та особам без громадянства, оформлення прийнятих рішень та скасування дозволу на імміграцію в Україну.

Для використання в роботі присутнім були надані роздруковані методичні рекомендації та перелік законодавчих актів.

Управління ДМС у Запорізькій області