УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Запоріжжі для працівників служби провели розширену нараду

В Запоріжжі для працівників служби провели розширену нараду

В Запоріжжі для працівників служби провели розширену нараду

20 вересня в Управлінні ДМС України в Запорізькій області відбулася розширена оперативна нарада за участю керівників структурних відділів та територіальних підрозділів Управління.

У своєму вступному слові начальник Управління Олександр Харіна довів присутнім основні тези розширеної колегії ДМС, окремо зупинився на неухильному дотриманні антикорупційного законодавства під час надання адміністративних послуг громадянам та на підвищенні їх якості.

Команда міграційної служби в Запорізькій області постійно розширюється. Так, присутнім були представлені працівники новостворених секторів Управління (сектор  стандартів та контролю за якістю і сектор організаційної роботи), які нещодавно пройшли конкурс на державну службу.

Зміни в міграційному законодавстві до працівників донесли керівники структурних підрозділів Управління.

Не обійшлося і без приємних моментів - завідувач сектору оформлення документів №1 Вовк Олександр Васильович, завідувач сектору архівної роботи Круглова Олена Тарасівна та начальник Більмацького РС УДМС Приходько Андрій Анатолійович  за зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм та особистий внесок при виконанні завдань у сферах міграції були урочисто нагороджені подяками ДМС.

Управління ДМС у Запорізькій області