УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Запоріжжі до Дня захисника України відкрили фестиваль військового патріотичного кіно

В Запоріжжі до Дня захисника України відкрили фестиваль військового патріотичного кіно

В Запоріжжі до Дня захисника України відкрили фестиваль військового патріотичного кіно

13 жовтня у запорізькому  кінотеатрі ім. Довженка відбувся святковий захід з нагоди Дня захисника України – відкриття Фестивалю військового патріотичного кіно.         Урочисто відкрив цю подію Голова запорізької обласної держадміністрації Костянтин Бриль. Разом із представниками ЗОДА, учасниками АТО та представниками органів виконавчої влади відкриття фестивалю відвідав і Начальник Управління Олександр Харіна та співробітники УДМС України в Запорізькій області.

Під час заходу відбулася національна прем’єра фільму «Позивний Зеніт», присвяченого героїчній обороні Донецького аеропорту та передмість Авдіївки у 2015 році.

Сама кінострічка складається з 5 документальних фільмів, побудованих на реальних подіях із використанням відео, які знімали самі військовослужбовці. Герої фільму розповідають про життя в окопах, побратимів, яких вже нема, про ворога, людяність, Мінські домовленості і про те, що доводиться переживати під час обстрілів.

«Росія невтомно «доносить правдиву інформацію» до світової спільноти, тому ми не маємо гаяти ні хвилини часу. Нам треба діяти на упередження і повести глядачів за собою. Ми повинні дбати і оберігати ментальний простір нашої України! Маючи на озброєнні таке душевне кіно, ми вже перемогли! Давайте дамо глядачам можливість по-справжньому оцінити такі буденні, на перший погляд, поняття – мирне небо, спокій, мирне щоденне життя», - зауважила співавтор проекту Тетяна Кулаковська.

Запорожці, які не лишили жодного вільного місця у кінотеатрі на цей показ,  теплими оплесками зустріли патріотичну прем’єру.      Нагадуємо, що  кінострічка „Позивний Зеніт” буде демонструватися в Запоріжжі у всіх кінотеатрах та інших культурно-мистецьких закладах ще упродовж місяця (з 13 жовтня по 15 листопада).

Управління ДМС у Запорізькій області