В Запоріжжі на розширеній нараді підбили підсумки роботи за півріччя

В Запоріжжі на розширеній нараді підбили підсумки роботи за півріччя

В Запоріжжі на розширеній нараді підбили підсумки роботи за півріччя

5 липня в Управлінні ДМС України в Запорізькій області відбулася розширена оперативна нарада під головуванням начальника Управління за участі керівників структурних та територіальних підрозділів Управління.

Розпочалася нарада із нагородження - грамотою Міністерства внутрішніх справ України «За зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, високий професіоналізм» була нагороджена перший заступник начальника Управління – начальник відділу з питань громадянства, паспортизації та реєстрації  Катерина Чернишова.

Питанням для обговорення стали підсумки роботи служби області за шість місяців поточного року, у порівнянні із минулим. Так показники з оформлення паспортів у вигляді ID-картки та для виїзду за кордон по підрозділам області збільшилися майже на тридцять відсотків.

Збільшилися і показники по притягненню до адміністративної відповідальності та виявленню нелегальних мігрантів. Проведений аналіз роботи показав, що найбільш активну участь у виявленні іноземців, які порушили законодавство, здійснили, окрім працівників відділу організації запобігання нелегальній міграції реадмісії та видворення Управління, Мелітопольський, Василівський та Бердянський територіальні підрозділи служби. 

Окремо було обговорено  рішення Колегії ДМС №1 від 01.06.2018 року, зокрема у частині посилення контролю за якістю формування заяв-анкет та повноцінного проведення ідентифікації осіб. Наголошено на припиненні  практики внесення відомостей до паспорта громадянина України для виїзду за кордон про видані /оформлені закордонні паспорта.

Підбиваючи підсумки, начальник Управління Олександр Харіна зупинився на неухильному дотриманні працівниками служби атикорупційного законодавства та поліпшенні якості надання адміністративних послуг громадянам.

Управління ДМС у Запорізькій області