В Запоріжжі запрацювала шоста філія Центру надання адміністративних послуг

В Запоріжжі запрацювала шоста філія Центру надання адміністративних послуг

В Запоріжжі  запрацювала шоста філія Центру надання адміністративних послуг

29 травня, в Шевченківському районі міста розпочала свою роботу шоста за рахунком філія Центру надання адміністративних послуг, розташована на першому поверсі будівлі Шевченківської райадміністрації за адресою пр. Моторобудівників,34.

Урочисте відкриття відбулося за участі заступника міського голови Валерія Еделєва, начальника Управління ДМС України в Запорізькій області Олександра Харіни, директора департаменту надання адміністративних послуг та розвитку підприємництва Володимира Жукова, керівництва району.

Нова Шевченківська філія ЦНАП відповідає всім сучасним вимогам, має зручний зал для очікування та операційний зал, обладнана системами відеофіксації, електронними чергами, які передбачають можливість попереднього запису і таким чином забезпечують відкритість та прозорість при наданні адміністративних послуг.

«Протягом останніх кількох років у місті більше ніж удвічі збільшилась кількість послуг, які надають запоріжцям п’ять існуючих філій ЦНАПу. Щойно з’явиться можливість бюджетного фінансування, центри надання адміністративних послуг будуть технічно готові до видачі біометричних та пластикових ID-паспортів, - зазначив  у своїй вітальній промові Валерій Еделєв».

Сьогодні в центрі адмінпослуг працює сім операторів, які можуть обслуговувати більше ста відвідувачів щодня і надавати 136 адмінпослуг. Це послуги, які пов’язані з оформленням різноманітних документів, надання витягів, реєстраційних документів, архівних довідок, інформації стосовно земельних відносин та інше. У майбутньому, з урахуванням збільшення кількості адміністративних послуг, у філії передбачено 12 робочих місць для адміністраторів.

Нагадаємо, що крім щойно відкритого Шевченківського, у Запоріжжі функціонують 5 філій Центру надання адміністративних послуг: у Олександрівському (вул. Українська, 50), Вознесенівському (бул. Центральний, 27), Комунарському (вул. Чумаченка, 32), Дніпровському (вул. Кияшка, 22) та Заводському (вул. Лізи Чайкіної, 32) районах  та у двох містах області -  Мелітополі та Бердянську.

Управління ДМС у Запорізькій області