В Запорізькій області перший учасник антитерористичної операції на сході країни отримав закордонний…

В Запорізькій області перший учасник антитерористичної операції на сході країни отримав закордонний паспорт за пільговою вартістю

В Запорізькій області перший учасник антитерористичної операції на сході країни отримав закордонний паспорт за пільговою вартістю

Управління Державної міграційної служби України в Запорізькій області повідомляє, що в 7 районах Запорізької області 15 сільських рад прийняли рішення про звільнення окремих категорій осіб від оплати вартості деяких адміністративних послуг які зараховуються до їх бюджетів.

Звільнення від оплати вартості адміністративної послуги, яка зараховується до місцевих бюджетів у розмірі 70% за оформлення (у тому числі замість втрачених або викрадених), обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, яка зараховується до бюджету сільської ради, стосується окремих категорій осіб, які зареєстрували своє місце проживання на території сільської ради.

Вже  6 вересня  цього року учасник антитерористичної операції, який зареєстрований на території Малобілозерської сільської ради, звернувся до Василівського РВ УДМС України в Запорізькій області за оформленням паспорта громадянина для виїзду за кордон та сплатив за нього пільгову вартість 380,22 грн. замість 557,32 грн.

Скористатися пільгами можуть жителі, зареєстровані на території вказаних районів, які відносяться до визначених категорій осіб. Для цього їм необхідно звернутися до своєї селищної ради для отримання відповідної довідки, яку потім надати в міграційну службу під час отримання послуги.

Перелік сільських рад Запорізької області, які прийняли рішення про пільгову сплату послуг:

  • Якимівський РС - Розівська сільська рада  Якимівського району, Кирилівська сільська рада  Якимівського району.
  • Бердянський МВ - Берестівська сільська рада  Бердянського району, Осипенківська сільська рада  Бердянського району.
  • Василівський РС - Малобілозерська сільська рада  Василівського району.
  • Веселівський РВ - Корніївська сільська рада  Веселівського району.
  • В-Білозірський РС - Великобілозерська сільська рада.
  • Пологівський РС - Інженерська сільська рада  Пологівського району.
  • Приазовський РС - Приазовська сільська рада, Воскресенська сільська рада  Приазовського району, Беседівська сільська рада  Приазовського району, Ганнівська сільська рада Приазовського району, Маківська сільська рада  Приазовського району, Новокостянтинівська сільська рада  Приазовського району, Новоспаська сільська рада  Приазовського району.

Управління ДМС у Запорізькій області