В запорізькому спа-центрі інструктор з йоги виявився нелегалом

В запорізькому спа-центрі інструктор з йоги виявився нелегалом

В запорізькому спа-центрі інструктор з йоги виявився нелегалом

В Запоріжжі та області активна робота із протидії нелегальній міграції дала чергові результати. Так, 2 березня в рамках проведення операції «Мігрант» працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління міграційної служби області разом із співробітниками СБУ в місцевому спа-салоні був виявлений та затриманий громадянин Індії.

Як з’ясували міграційники, трудові відносини із зазначеним громадянином були припинені ще 21 лютого цього року, не зважаючи на це інструктор-порушник продовжував незаконно здійснювати свою трудову діяльність - викладати йогу  та аюрведичні практики запоріжцям.

Стосовно затриманого складено адміністративний протокол за ч.1 ст.203 КУпАП (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України)  та прийнято рішення про його примусове повернення з України, із забороною в’їзду на 3 роки.

Разом з тим і підприємець, який орендує приміщення в аюрведичному спа-центрі, за незаконне працевлаштування громадянина Індії притягнутий до адміністративної відповідальності за ст. 204 КУпАП.

На разі спільні відпрацювання на території Запоріжжя та області тривають.

 

Управління ДМС у Запорізькій області