Важлива подія у житті шістнадцятирічного Миколи Сквірського, який виховується у дитячому будинку…

Важлива подія у житті шістнадцятирічного Миколи Сквірського, який виховується у дитячому будинку сімейного типу, що на Житомирщині

Важлива подія у житті шістнадцятирічного Миколи Сквірського, який виховується у дитячому будинку сімейного типу, що на Житомирщині

Дата 25 жовтня цього року для шістнадцятирічного Миколи Сквірського – вихованця дитячого будинку сімейного типу, який знаходиться в селі Іванівка Житомирського району, стала важливою і знаковою.

Саме цього дня до їхньої оселі завітали начальник Управління Державної міграційної служби України в Житомирській області Олександр Радько та керівник Житомирського районного відділу УДМС Володимир Кравцов, щоб особисто привітати та вручити юнакові вперше паспорт громадянина України, який виготовлений у вигляді id-картки.

Виховується Микола Сквірський у сім’ї Любові Петрівни та Ігоря Андрійовича Севрюкових, переселенців з Луганська, які ще для  одинадцятьох хлопчиків та дівчаток стали названими батьками.

Велика дружня сім’я Севрюкових, за запрошенням віруючих громад Житомирщини, у липні цього року переїхали до села Іванівка, що під Житомиром.

Тут вони орендують великий просторий трьохповерховий будинок, є присадибна ділянка та майданчик для ігрових та спортивних занять. У цій сім’ї діти зігріті теплом батьківського серця, увагою і ласкою.

Під час спілкування подружжя Севрюкових розповіли, що власних дітей не мають, але дарувати батьківську любов дітям – їх давня мрія, особливо тим дітям, які не мають сім’ї. І цю мрію вони прекрасно втілюють у життя.

У свою чергу, начальник обласного управління міграційної служби Житомирщини Олександр Радько, передав кошти для придбання цим дітям солодощів, печива, фруктів і побажав їм знайти своє покликання у житті та стати справжніми громадянами України, як їх названі батьки.

Управління ДМС у Житомирській області