Відбулася нарада Управління ДМС України в Рівненській області з керівниками територіальних підрозділів…

Відбулася нарада Управління ДМС України в Рівненській області з керівниками територіальних підрозділів та навчання в системі професійної підготовки

Відбулася нарада Управління ДМС України в Рівненській області з керівниками територіальних підрозділів та навчання в системі професійної підготовки

2 березня у Рівному проводилася нарада Рівненської міграційної служби за участю керівників територіальних підрозділів УДМС.

На нараді керівник УДМС України в Рівненській області Лілія Драпчинська підбила загальні підсумки роботи міграційної служби Рівненщини за 2017 рік та визначила пріоритетні завдання на поточний рік, сплановані на засіданні Колегії ДМС України 23 березня у Житомирі.                    

Заступник начальника УДМС в Рівненській області Ольга Паламарюк доповіла про результати діяльності територіальних підрозділів УДМС України в Рівненській області з питань паспортної роботи та громадянства за минулий рік.                                                                                                              

Перший заступник начальника УДМС Святослав Потейчук підсумував організацію роботи територіальних підрозділів Рівненської області з питань протидії нелегальній міграції та стан міжвідомчої взаємодії щодо реалізації законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства.             

Окрему увагу приділили вивченню основних положень антикорупційного законодавства України.                                                   

На завершення заходу для працівників міграційної служби виступила доцент Рівненського державного гуманітарного університету, кандидат психологічних наук Олена Ставицька із матеріалом по стрес-менеджменту. Адже уміння коректно працювати з відвідувачами - наша прерогатива, як і турбота про здоровий психологічний клімат у колективі.

 

Управління ДМС у Рівненській області