Відкриття Центру надання адміністративних послуг Лисичанської міської ради Луганської області у…

Відкриття Центру надання адміністративних послуг Лисичанської міської ради Луганської області у м. Лисичанськ

Відкриття Центру надання адміністративних послуг Лисичанської міської ради Луганської області у м. Лисичанськ

16.10.2018 року в м. Лисичанську, Луганської області відбулось урочисте відкриття Центру надання адміністративних послуг Лисичанської міської ради, який почав здійснювати прийом біометричних документів щодо оформлення паспорт громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм.

Для привітання з цією важливою подією  завітали, перший заступник начальника  Управління ДМС України у Луганській області  Олександр Церковний, виконуючий обов’язки директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Луганської обласної державної адміністрації Єгор Скіртач, завідувач сектору у Луганській області Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Сергій Копилов,  експерт з розвитку проектів Проекту «Зміцнення громадської довіри» (UCBI), що виконується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) Ірина Іванова, представники Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) – координатор проекту «Реформа управління на сході України ІІ» Олексій Кубар та експерт проекту Єлизавета Жуковська, виконавчий директор Луганського регіонального відділення Асоціації міст України Наталія Бойко.

Від Лисичанської міської ради зустрічали гостей Лисичанський міський голова Сергій Шилін, перший заступник міського голови Андрій Шальнєв, секретар міської ради Едуард Щеглаков, депутати міської ради.

Олександр Церковний  привітав мешканців Луганщини та відзначив, що це перший Центр, який почне надавати   зазначені адміністративні послуги на території Луганської області.   «Хочеться сподіватися, що Вашим досвідом скористуються і інші керівники державних органів, які утворили центри надання адміністративних послуг Луганської області, що дозволить покращити якість надання адміністративних послуг громадянам. Робота у форматі «фронт-бек-офіс» робить надання адміністративних послуг комфортними, прозорими та ближчими до людей, розвантажує працівників міграційної служби, а також сприяє протидії корупційних проявів».

«ЦНАП у м. Лисичанську надає 107 адміністративних послуг громадянам. А від сьогодні ви розпочинаєте оформлення та видачу ID-карток і закордонних паспортів  Усе, що ви робите і ваш досвід притягують до вас інші громади. ЦНАПи – це перш за все, якісна послуга, вчасна послуга і питання боротьби з корупцією», - зазначив Сергій Шилін.

«Сьогодні ми стали ще на крок ближче до наших жителів і це дуже відповідальна послуга. Працівники Центру пройшли стажування та навчання в Управлінні державної міграційної служби області, тож послуги із оформлення та видачі ID-карток та закордонних паспортів надаватимемо своєчасно і якісно», - запевнила керівник Центру Олена Литвинюк.

Управління ДМС у Луганській області