Відтепер Криворізький ЦНАП почав видавати закордонні та ІD паспорти

Відтепер Криворізький ЦНАП почав видавати закордонні та ІD паспорти

Відтепер Криворізький ЦНАП почав видавати закордонні та ІD паспорти

25 липня цього року у місті Кривому Розі перший, і поки що єдиний на Дніпропетровщині, Центр надання адміністративних послуг, що на площі Молодіжна, 1, в рамках  пілотного проекту, розпочав надавати громадянам додаткову адміністративну послугу у вигляді оформлення біометричних документів.   

Записатись на прийом до посадовця, подати заяву на отримання адміністративної послуги та отримати її результат, а тепер ще й оформити біометричний та ІD – паспорт – все це доступно у офісі ЦНАПу «Віза».

На урочистий захід презентації нових адміністративних послуг були запрошені очільники міста, представники міграційної служби та мешканці Кривого Рогу.

Голова Криворізької міськради в урочистій обстановці вручив пам’ятні подарунки та перші  ІD  –  паспорти п’ятьом юним мешканцям міста і додав, що «Надання доступних, зручних адміністративних послуг високої якості дуже важливе для громадян. Центр створений саме для жителів. До переваг роботи його можна сміливо віднести спрощене й комфортне отримання громадянами адміністративних послуг, протидію корупції та уникнення посередників, повне інформування клієнтів та відвідувачів із будь – яких спірних або непорозумілих питань».

То ж жителі міста Кривого Рогу вже сьогодні можуть скористатись послугами ЦНАПу «Віза», оформити біометричні та ІD  –  паспорти та оцінити роботу центру.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області