УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Всеукраїнський тиждень права в Одеській області

Всеукраїнський тиждень права в Одеській області

Всеукраїнський тиждень права в Одеській області

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права працівниками міграційної служби Одеської області активно беруть участь  у заходах інформаційного, освітнього та виховного характеру.

Зокрема, начальник Головного  управління Олена Погребняк  провела студентам Одеського державного університету внутрішніх справ лекцію на тему : «Протидія торгівлі людьми та нелегальній міграції».

Керівники територіальних підрозділів ГУ ДМС України в Одеській області провели відкриті  уроки у школах. Учням детально розказали про порядок оформлення та видачі паспортів громадян України у вигляді ID-картки для осіб, котрі досягли 14-річного віку та паспортів громадян України для виїзду за кордон. Зокрема, було наголошено, що реєстрація на ЗНО для 14-річних абітурієнтів не можлива без наявності ID-картки.

Також, проведено зустріч з особами, які потребують додаткового захисту, біженцями та шукачам захисту. Даним особам  розказали про їх права та обов’язки, а також розповіли про основні засади Загальної Декларації з прав людини, прийнятої Генеральною Асамблеєю ООН 10 грудня 1948 року.

Представники Управління з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції ГУДМС в Одеській області взяли участь у заході присвяченому міжнародній акцій «Проти гендерного насильства».

Працівники міграційної служби Одеської області активно продовжують здійснювати інформаційно-роз'яснювальну роботу з населенням.

Головне управління ДМС в Одеській області