УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Вшанування памяті голодомору

Вшанування памяті голодомору

Вшанування памяті голодомору

Вшановуючи День пам’яті жертв голодомору, в обласному центрі відбувся мітинг-реквієм та церемонія покладання квітів з лампадками до пам’ятного знаку «Жертвам  голодомору  1932-1933  років».

У заходах взяли участь керівники області та міста, зокрема, голова облдержадміністрації – Валерій Коровій, міський голова Сергій Моргунов, представники структурних підрозділів ОДА, релігійних громад та конфесій, трудових колективів, військовослужбовці та мешканців міста.

Співробітники Управління міграційної служби у Вінницькій області на чолі з начальником Борисом Наливайком також поклали квіти до меморіалу та вклонилися жертвам трагічних подій минулого століття.

День пам'яті жертв голодоморів - щорічний національний пам'ятний день в Україні.

Голодомор є найтрагічнішою сторінкою в історії України та однією з найбільш великих катастроф за все існування людства. В цей день Україна шанує пам'ять мільйонів жертв голодоморів і низько вклоняється проявленій твердості та  мужності  нашого  народу.

Хвилиною мовчання учасники заходу вшанували пам’ять жертв голодоморів в Україні, запалили пам’ятні свічки та поклали квіти.

 

Управління ДМС у Вінницькій області