Вугледарський міський сектор ГУ ДМС України в Донецькій області - нова ланка в інфраструктурі м.…

Вугледарський міський сектор ГУ ДМС України в Донецькій області - нова ланка в інфраструктурі м. Вугледар

Вугледарський міський сектор ГУ ДМС України в Донецькій області - нова ланка в інфраструктурі м. Вугледар

Вугледарський міський сектор Головного управління Державної міграційної служби України в Донецькій області віднині працює в відремонтованому приміщенні. На сьогодні міський сектор має не тільки відремонтовані приміщення, а й сучасне обладнання, яке дозволяє документувати та виготовляти біометричні документи європейського зразка – паспорт громадянина України у вигляді картки та паспорт громадянина України для виїзду за кордон.

Розділити урочисту мить відкриття оновленого територіального підрозділу ДМС України, 16 червня, прийшли всі ті, хто доклав зусилля для того, щоб даний проект було реалізовано, зокрема: Вугледарський міський голова Андрій Сілич, керівник Головного Управління ДМС в Донецькій області Євген Микитенко. 

Роль «господарів» у новій «оселі» міського паспортного столу по праву отримали: завідувач Вугледарського міського сектору головного управління Державної міграційної служби України в Донецькій області Галина Фумжи-Свадковська, співробітники  та відвідувачі сектору.

Водночас урочистому моменту передувала довготривала нелегка робота, підсумки якої підвели гості урочистого заходу. Усвідомлюючи пріоритетність завдань, що стоять перед органами місцевого самоврядування, голова Вугледарської міської ради Андрій Сілич  у своїй роботі велику увагу приділяє розвитку та благоустрою інфраструктури міста. Саме тому з метою підвищення рівня облаштування сфер життя, діяльності та побуту жителів міста, Андрій Юрійович спрямував свої зусилля на ремонт та благоустрій Вугледарського МС. Адже відкриття такої важливої ланки в інфраструктурі міста дозволяє задовольнити потреби жителів у якісному та швидкому отриманні документів нового європейського зразка (внутрішніх паспортах та документах для виїзду за кордон).Слід зазначити, що всі ремонтні роботи виконані за рахунок міського бюджету. В приміщенні відремонтовані кабінети, замінені вхідні та міжкімнатні двері, вікна, оновлений водопровід, електропостачання та санвузол. В свою чергу Головне управління ДМС України в Донецькій області придбало для кабінетів письмові столи, стільці, інформаційні стенди, кондиціонери, тощо.

Святкове дійство розпочалось із перерізання стрічки, виконання Державного Гімну України, вітальних слів гостей та освячення службових кабінетів. Під час церемонії відкриття, з вітальною промовою до присутніх звернувся Євген Микитенко, начальник ГУ ДМС України в Донецькій області та зауважив, що початок роботи Вугледарського міського сектору ГУ ДМС – це унікальний випадок консолідованої роботи на всіх рівнях: «Сьогоднішній старт роботи міського сектору у новому форматі - це справді один з прикладів конструктивної співпраці на всіх рівнях влади: обласної, місцевої, але найважливіше - це результат, який полягає в тому, що відтепер отримати документи нового зразка можна в зручних і комфортних умовах. Завдяки принципу екстериторіальності, послуги у секторі зможуть отримати не тільки мешканці  міста, а й будь-якого куточку Донецької області».

В свою чергу Андрій Сілич сказав, що наявність ефективно функціонуючої інфраструктури є важливим фактором соціальної стабільності та ефективного господарювання, що дозволяє жителям бути впевненими у задоволенні своїх громадянських потреб, уваги до своїх прав і свобод. А відкриття відремонтованого паспортного столу дозволить кожному, хто цього прагне, своєчасно та якісно пройти усю процедуру оформлення біометричних документів європейського зразка.

Завідувач Вугледарського МС Галина Фумжи-Свадковська щиро подякувала всім, хто сприяв та доклав зусиль до започаткування роботи установи в оновленому форматі.

Після офіційної частини гості оглянули приміщення оцінюючи результат спільної наполегливої праці.

Головне управління ДМС у Донецькій області