УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

З нагоди відзначення Міжнародного дня мігранта фахівці міграційної служби Полтавщини провели промо-акції…

З нагоди відзначення Міжнародного дня мігранта фахівці міграційної служби Полтавщини провели промо-акції на тему «Безвіз сьогодні»

З нагоди відзначення Міжнародного дня мігранта фахівці міграційної служби Полтавщини провели промо-акції на тему «Безвіз сьогодні»

14 грудня у містах Полтава та Кременчуці співробітники Управління Державної міграційної служби у Полтавській області організували та провели промо-акції на тему «Безвіз сьогодні».

Інформаційні заходи пройшли для відвідувачів Торгівельно - розважального центру «Конкорд» у м. Полтава та у приміщенні Кременчуцького Центру надання адміністративних послуг.    

Метою проведення таких акції є надання якісних консультації з питань дотримання міграційного законодавства, зокрема в частині дотримання основних правил перебування українських громадян у країнах ЄС за умови безвізового режиму, а також наголошувалося на наслідках їх порушення.

За бажанням відвідувачі торгівельного центру отримували консультації та інформаційні буклети на відповідну тематику, а також пам’ятки для осіб, які бажають скористатись правилами безвізового режиму. Слід зазначити, що проведення тематичних промо-акцій є черговим кроком міграційної служби Полтавщини з інформування та роз’яснення серед населення міграційного законодавства.

Управління ДМС у Полтавській області