З Різдвяними щедрівками та новорічними піснями до міграційної служби Чернігівщини завітали вихованці…

З Різдвяними щедрівками та новорічними піснями до міграційної служби Чернігівщини завітали вихованці дитячого садочку «Дивограй»

З Різдвяними щедрівками та новорічними піснями до міграційної служби Чернігівщини завітали вихованці дитячого садочку «Дивограй»

12 січня, напередодні Щедрого вечора  з Різдвяними щедрівками та віншуванням до Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області завітали маленькі вихованці дошкільного навчального закладу №36 «Дивограй» зі своїми вихователями, де їх щиро та тепло зустрічали працівники на чолі з начальником Управління Ксенією Лук’янець.

І завітали – мало сказати. Діти приїхали із цілою костюмованою  міні-виставою. Дзвінко лунали колядки, щедрівки, віншування та щирі побажання Божого благословення, добра, миру і всяких гараздів від маленьких талантів. А наприкінці виступу гості вручили Ксенії Вікторівні виготовлений власноруч подарунок - картину із зображенням символу 2018 року  - Жовтого пса.

Щирі емоції виконавців неймовірно зворушили всіх. Своїм виступом маленькі таланти подарували службовцям не лише святковий настрій та позитивні емоції, а й створили казкову атмосферу Різдва.

Звісно ж, із порожніми руками дітлахи додому не поїхали. Ксенія Вікторівна щиро подякувала маленьким акторам та вихователям і вручила їм солодкі новорічні подарунки.