УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

З Сум до країни походження видворено громадянина Азербайджану

З Сум до країни походження видворено громадянина Азербайджану

З Сум до країни походження видворено громадянина Азербайджану

29 серпня через окремий контрольний пункт «Бориспіль» Державної прикордонної служби України працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Управління ДМС України в Сумській області виконано процедуру примусового видворення нелегального мігранта -  громадянина Азербайджану.

Факт порушення іноземцем міграційного законодавства працівниками профільного відділу Управління встановлено в обласному центрі на початку року у січні місяці. З’ясовано, що прибула особа на територію України близько 10 років тому. Оформлювати дозвільні документи на проживання наміру не мала.

З метою проведення ідентифікації особи порушника, оформлення дозвільних документів для повернення іноземця до країни громадянської належності нелегального мігранта, на виконання рішення Зарічного районного суду, поміщено до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців.

Найближчим часом порушник не зможе приїздити в Україну. Стосовно іноземця прийнято рішення щодо заборони в'їзду на територію нашої держави терміном на 5 років.     

 

Управління ДМС у Сумській області