З Сум примусово видворено чергового нелегального мігранта

З Сум примусово видворено чергового нелегального мігранта

З Сум примусово видворено чергового нелегального мігранта

7 червня через пункт пропуску «Юнаківка», що розташований на кордона з РФ, за межі території України примусово видворено чергового нелегального мігранта.

Порушника міграційного законодавства виявлено в обласному центрі в рамках операції «Мігрант», що тривала протягом лютого – квітня поточного року на всій території України.

За фактом виявлення іноземця – порушника працівниками відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС України в Сумській області спільно з працівниками сектору юридичного забезпечення вжито ряд відповідних заходів реагування для поміщення нелегального мігранта до Чернігівського пункту тимчасового перебування іноземців з метою здійснення ідентифікації особи та оформлення дозвільних документів для виїзду.

Загалом же, з початку 2018 року процедуру примусового видворення працівниками Управління ДМС України в Сумській області застосовано стосовно 12 іноземців – порушників. До адміністративної відповідальності за ст. 203 КУпАП (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) з початку року на Сумщині притягнуто 256 іноземних громадян.

Управління ДМС у Сумській області