За 12 місяців 2018 року Управління Державної міграційної служби України в Луганській області поповнило…

За 12 місяців 2018 року Управління Державної міграційної служби України в Луганській області поповнило місцеві бюджети області на 12 мільйонів 985 тисяч 437 гривень

За 12 місяців  2018 року Управління Державної міграційної служби України в Луганській області поповнило місцеві бюджети області на 12 мільйонів 985 тисяч 437 гривень

За результатами роботи Управління Державної міграційної служби України в Луганській області  протягом дванадцяти місяців 2018 року було надано 96 тисячі 743 адміністративні послугу громадянам, які проживають як на підконтрольній території України  так і на території України, де органи державної влади України тимчасово не здійснюють свої повноваження. До місцевих бюджетів регіону було перераховано 12 мільйонів 985 тисяч 437 гривень.

Ці кошти отримані за надання адміністративних послуг населенню, а саме оформлення та видачі паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм, оформлення та видача паспорта громадянина України у формі ID-картки, документування іноземців та інші.

На сьогодні найбільшим попитом серед жителів Луганської області, які звертаються до територіальних підрозділів Управління ДМС України в Луганській області користується адміністративна послуга з оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм та паспорта громадянина України у формі ID-картки.

З другої половини 2018 року в Управлінні державної міграційної служби України в Луганській області розпочато прийом документів від іноземців та осіб без громадянства щодо оформлення та видачі посвідок на тимчасове та постійне проживання з безконтактним електронним носієм.

З жовтня 2018 року до сервісу «Електронна черга» було підключено Луганську область. Відтепер для отримання послуг з оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон, з метою мінімізації часу перебування відвідувачів у територіальних підрозділах міграційної служби, достатньо попередньо зареєструватись в електронній черзі, обравши зручний для себе час і дату відвідування територіального підрозділу. Даний сервіс доступний на офіційному веб-сайті Державної міграційної служби України.

Для надання кваліфікованої допомоги з питань, що відносяться до компетенції міграційної служби та з метою оцінки якості надання адміністративних послуг, оперативного реагування на звернення громадян в Управлінні Державної міграційної служби України в Луганській області ефективно діють «гаряча» телефонна лінія та офіційна сторінка Фейсбук.

Державною міграційною службою України на прикінці 2018 року запроваджений новий електронний сервіс «QR-код», який дає можливість фізичній особі попередньо заповнити окремі дані про особу для подальшого формування заяви-анкети для внесення інформації до Єдиного державного демографічного реєстру та скоротити час отримання адміністративної послуги в підрозділах Державної міграційної служби.

Управління ДМС у Луганській області