УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

За перше півріччя 2017 року в УДМС України в Чернігівській області оформлено понад 36 000 біометричних…

За перше півріччя 2017 року в УДМС України в Чернігівській області оформлено понад 36 000 біометричних документів

За  перше півріччя  2017 року в УДМС України в Чернігівській області оформлено понад 36 000 біометричних документів

За шість місяців нинішнього року працівники міграційної служби Чернігівщини оформили   24 926 паспортів громадянина України для виїзду за кордон та 11 454 паспорта громадянина України  у формі пластикової ІД-картки. Тоді як за аналогічний період 2016 року   - 10 417 паспортів громадянина України, з них 2408 - у формі ID-картки, та   14080 закордонних паспортів. Як свідчить статистика, порівняно з минулим роком попит на оформлення закордонних паспортів зріс на 77%.

Найбільше заявок на отримання закордонного паспорта надійшло до обласного апарату Управління, та Деснянського й Новозаводського міських відділів у  м. Чернігові.

Нагадуємо, що оформити закордонний паспорт можна у будь-якому районному центрі Чернігівщини - у всіх 24-охтериторіальних підрозділах, незалежно від реєстрації місця проживання, з вівторка по суботу.

Управління  Державної міграційної служби  України  в Чернігівській області звертається до громадян які не планують термінових поїздок за кордон, не створювати ажіотажу та на деякий час відтермінувати оформлення документа. До того ж закордонним  паспортом старого зразка можна користуватися до закінчення терміну його дії,  а в разі наявності в ньому відповідних діючих віз можна подорожувати країнами ЄС.

Управління ДМС у Чернігівській області