УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Запорожцям на тренінгу нагадали про важливість дотримання міграційного законодавства

Запорожцям на тренінгу нагадали про важливість дотримання міграційного законодавства

Запорожцям на тренінгу нагадали про важливість дотримання міграційного законодавства

З метою налагодження єдиної комунікації стосовно інформування громадян України, іноземців та осіб без громадянства про важливість дотримання міграційного законодавства фахівці міграційної служби взяли участь у дводенному навчальному  тренінгу. Захід відбувся 13-14 грудня в рамках реалізації проекту «Впровадження Національного механізму взаємодії суб’єктів, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, в тому числі дітьми».

Завідувач сектору стандартів роботи та контролю якості УДМС України в Запорізькій області Валентина Грінченко, виступаючи перед членами мультидисциплінарної групи Запорізької області, наголосила на важливості дотримання міграційного законодавства та наслідках його порушення, зосередила увагу на основних правилах перебування українських громадян у країнах ЄС за умовами безвізового режиму.

Про основні правила перебування іноземців в України, в тому числі за умов безвізового режиму, розповіла присутнім головний спеціаліст  відділу у справах іноземців та ОБГ Наталія Іващенко.

Окремо працівники Управління наголосили на наслідках порушень іноземцями та ОБГ правил перебування в Україні, а громадянами України – правил перебування у країнах ЄС.

За результатами заходу учасники тренінгу підвищили свою кваліфікацію та налагодили взаємодію щодо виявлення, пере направлення, надання послуг та забезпечення прав постраждалих від торгівлі людьми.

Управління ДМС у Запорізькій області