Затримання нелегалів в Одесі

Затримання нелегалів в Одесі

Затримання нелегалів в Одесі

01.02.2018 року Головним управлінням Державної міграційної служби України в Одеській області спільно з міжрайонним оперативно-розшуковим відділом (з м.д. н.п. Одеса) оперативно-розшукового управління Південного регіонального управління ДПС України було проведено профілактичний захід з виявлення порушників міграційного законодавства. Також до роботи були залучені співробітники управління з питань шукачів захисту та соціальної інтеграції та відділу забезпечення протидії нелегальній міграції, реадмісії та видворення.

За результатами заходу виявлено четверо мігрантів, громадян Бангладеш, які потрапили до України каналами нелегальної міграції, супроводжувалися земляками-посередниками нелегальної міграції та перебували на території України з порушенням діючого міграційного законодавства.

До осіб застосований адміністративний вплив через порушення правил перебування іноземців в Україні, передбачених ст.203 КУпАП. Готуються позики до судових інстанцій для адміністративного затримання та прийняття рішення про примусове видворення.

Головне управління дякує за спільну співпрацю міжрайонний оперативно-розшуковий відділ (з м.д. н.п. Одеса) оперативно-розшукового управління Південного регіонального управління ДПС України.
Головне управління також інформує про важливість роботи з виявлення на території Одеського регіону категорії нелегальних мігрантів та звертається до суспільства із проханням про відповідне інформування нашого підрозділу у подібних випадках за адресою: м.Одеса. вул. Преображенська, 64, контактні номери телефонів: (048) 705-31-81.

Головне управління ДМС в Одеській області