Завідувач Борзнянського районного сектору УДМС України у Чернігівській області провела робочу зустріч…

Завідувач Борзнянського районного сектору УДМС України у Чернігівській області провела робочу зустріч з мешканцями Комарівки

Завідувач Борзнянського районного сектору УДМС України у Чернігівській області провела робочу зустріч  з мешканцями Комарівки

Завідувач Борзнянського районного сектору  Управління Державної міграційної служби країни в Чернігівській області здійснила робочий виїзд  до с. Комарівка Борзнянського району. Тут Галина Олексіївна долучилася до презентації загальнонаціонального проекту  Міністерства юстиції "Я МАЮ ПРАВО!", та разом з начальником Борзнянського районного відділу ДВС Головного територіального управління юстиції у Чернігівській області Аллою Літвін влаштували  мобільний пункт консультування  для мешканців Комарівки.

Під час зустрічі Алла Василівна  не лише надавала консультаційну допомогу,  й  ознайомила сельчан  з  пілотними проекти Міністерства юстиції України.

У свою чергу Галина Олексіївна роз’яснила громадянам умови та порядок надання населенню адміністративних послуг, що належать до компетенції ДМС України. Найбільше мешканців Комарівки цікавили питання щодо оформлення біометричних документів, як паспортів громадянина України у формі пластикової картки, так і закордонних паспортів.

Управління ДМС у Чернігівській області