УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Житомиряни відзначили День Гідності і Свободи

Житомиряни відзначили День Гідності і Свободи

Житомиряни відзначили День Гідності і Свободи

         Як і вся Україна, 21 листопада, житомиряни відзначили День Гідності та Свободи, долучившись до символічного Віче пам’яті. Усі разом виконали Гімн України, запалили лампадки біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні та згадали загиблих у Революції Гідності.

         У форматі Віче пам’яті житомиряни згадали про події революцій в Україні 1917, 2004-2005 та 2013-2014 років.

У даних заходах взяла участь і делегація Управління ДМС України в Житомирській області на чолі з її керівником Олександром Радьком.

21 листопада – це, перш за все, можливість вшанувати всіх, хто ціною своїх життів, своєю силою, терпінням і вірою у торжество справедливості відстоювали та продовжують відстоювати гідність українського народу, його свободу. Цей день – данина пам’яті українських патріотів, сподвижників революційного руху проти беззаконня та несправедливості.

Як відзначив, Олександр Сергійович: «Революція Гідності» – об'єднала весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її розвитку в європейському співтоваристві, захисту демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, досягнення гідного рівня життя й праці. Наш народ і досі бореться за те, щоб гідність і свобода безумовно панували у нашому суспільстві. Тому в цей день ми повинні бути в єдності. У цьому - наша сила, яка неодмінно приведе Україну до перемоги».

         Після Віче усіх бажаючих чекав «вільний» мікрофон і неформальне спілкування біля палаючих бочок.

         Патріотичний настрій житомирянам доповнили українські пісні у виконанні «Пласту».

Вічна пам’ять Героям! Слава Україні!

Управління ДМС у Житомирській області