УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Зміни в законодавстві щодо працевлаштування іноземців та осіб без громадянства обговорили на семінарі…

Зміни в законодавстві щодо працевлаштування іноземців та осіб без громадянства обговорили на семінарі в Черкасах

Зміни в законодавстві щодо працевлаштування іноземців та осіб без громадянства обговорили на семінарі в Черкасах

Представники міграційної служби області взяли участь в інформаційному семінарі для роботодавців, який організував 21 вересня Черкаський обласний центр зайнятості.

Так, 27 вересня 2017 року набирає чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення бар’єрів для залучення іноземних інвестицій», яким передбачено зміни і у Законі України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства» та інших законодавчих актах України. Слухачам семінару − представникам підприємств та базових центрів зайнятості – акцентували увагу на основних аспектах нового закону, зокрема, спрощенні процедури видачі дозволів на застосування праці іноземців та осіб без громадянства та посвідок на тимчасове проживання в Україні.

До роз’яснення законодавчих змін долучилися не тільки фахівці з обласного центру зайнятості, а й спеціалісти міграційної служби та Управління Держпраці у Черкаській області. Вони рекомендують усім роботодавцям трудові договори з іноземцями та особами без громадянства привести у відповідність із чинним законодавством у сфері трудових відносин.

Управління ДМС у Черкаській області