Звіт Іваночко Іванни Романівни на апаратній нараді у Львівській обласній Державній адміністрації

Звіт Іваночко Іванни Романівни на апаратній нараді у Львівській обласній Державній адміністрації

Звіт Іваночко Іванни Романівни на апаратній нараді у Львівській обласній Державній адміністрації

В понеділок, 26 березня, перший заступник начальника Головного управління Державної міграційної служби у Львівській області Іваночко Іванна Романівна виступила на апаратній нараді керівників всіх відомств Львівщини в обласній Державній адміністрації.

У доповідь були включені питання щодо основних показників роботи у 2017 році та Концепцію реформування Головного управління у Львівській області .

Так, протягом 2017 року, підрозділами Головного управління, оформлено 71 767 паспортів громадян України та 379 597 паспортів громадян України для виїзду за кордон. Набули громадянство України 463 особи. 331 українець емігрував на постійне місце проживання за кордон.

Активна робота ведеться по боротьбі з нелегальною міграцією, відповідно до якої накладено штрафів суму 460 тис 450 грн, середній показник по яких складає 687 грн.

На території  Львівської області постійно проживають 6 482 іноземці та 2 762 особи з іноземним громадянством перебувають тимчасово.

За період з 01 січня по 31 грудня 2017 року за надання платних адміністративних послуг до місцевого бюджету надійшло 125 млн 712 тис грн.

Відповідно до затвердженої структури та штатного розпису Головного управління у Львівський області, запущено пілотний проект реформування: 6 територіальних підрозділів міста Львова та два відділи оформлення документів будуть об’єднані у 3 сучасні центри оформлення документів (Front-office) та два центр обробки документів (Back-office), що дасть змогу якісно та своєчасно надавати послуги громадянам.

Також до нововведень належить створення відділу організації діяльності та якості надання адміністративних послуг та збільшення чисельності штатних одиниць.

Створено сторінку у мережі Facebook, де ведеться активна переписка з громадянами, висвітлення роботи та актуальної інформації щодо відкриття конкурсів на заміщення вакантних посад тощо.

Невід’ємною частиною діяльності міграційної служби у Львівській області є співпраця з правоохоронними органами, органами місцевого самоврядування та ЦНАПами.

Після доповіді, присутніми було поставлено ряд запитань, зокрема, в частині щодо вартості та справляння адміністративного збору за оформлення паспорта громадянина України для виїзду за кордон, що містить безконтактний електронний носій, особистого прийому громадян керівництвом Головного управління, впровадження електронно черги, на які Іванною Романівною було надано вичерпну відповідь.

Головне управління ДМС у Львівській області